Hot

Bitkisel yağ 5 litre

Çoğu gıdada kullanılan susam yağı, zeytin yağı, ayçiçek yağı, mısır yağı ve diğer yağlar gibi doğal bitki kökenli ekstrakte edilen yağdır.

Karşılaştırmak
Kategoriler: , Etiketler: ,

Açıklama
Bitkisel yağlar doymamış ve yarı doymuş yağ asitleri içeren bitkilerden imal edilir.Üretim ve arıtma işlemi sırasında tohumlarından bitkisel yağları çıkarmak için üç yöntem kullanılır.
Birinci yöntem: Bu yöntem, basınca bağlı geleneksel yöntemler kullanılarak veya soğutulmuş basınç yöntemi olarak adlandırılan basitleştirilmiş bir mekanik döneme, ısı üretim sürecinde kullanılmadıktan sonra ve kullanılan basıncın bir sonucu olarak küçük miktarlarda kullanıldığında ve sıcaklık düşük kaldığında ve vitaminler için uygun olduğunda filtreleme işlemi yapılır ve daha sonra filtreleme işlemi elekler tarafından yapılır. Yağışlanmış safsızlıklar, böylece yağın besin değerini ve tadını korur. ,
Birkaç yüz atmosferik basınç kuvvet basıncı ile ortaya çıkan ve bu ısı yağın koyulaştığı ve güçlü bir kokuya sahip olduğu yağdaki vitaminleri ortadan kaldırdığı ve renk ve kokudan kurtulmak için 160- 250 santigrat dereceye yükselen spiral santrifüj basıncının kullanıldığı ikinci yol Üreticiler yağı rafine eder ve sentetik kokuları kullanırlar.
Üçüncü yöntem ve bu yöntem, yağ içeren hammaddenin toplandığı ve buharla işlendiği, çözündürülerek yapılır, ısıtılacak bir kazanın içine yerleştirilir ve damla ve heksan türevleri gibi çözücü malzemelere eklenir ve çözücü maddelerden çıkarılır ve daha sonra kostik soda ile yıkanır ve beyazlatıcı işlemin tamamlanması ve besinlerin ve doğal renkli malzemelerin uzaklaştırıldığı filtre Yağ ve arıtma ile koku giderme.

Bitkisel yağların faydaları
Ayçiçek yağı gibi bitkisel yağlar, hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur, çünkü gözleri ve karaciğeri güçlendiren, geliştiren, bağışıklık sisteminin ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştiren ve vücut dokusunu koruyan vitaminler içerirler. Ayrıca kan şekeri seviyelerini iyileştirmeye katkıda bulunur, karbonhidratları ve doymuş yağları doymamış yağ asitleri ile değiştirir, insülin sekresyonunu kontrol eder ve iltihabı azaltır. Kalp hastalıklarına gelince, kandaki şeker seviyesini artırarak ve kan basıncını artırarak çalıştığı için bunları geliştirme riskini azaltır. Kozmetikte ve şampuanda kullanıldığı için cilde ve saça fayda sağlar.

0

TOP

X