fasulya

Besin değeri nedeniyle, baklagiller birçok sağlık yararına sahiptir, bu nedenle size beyaz fasulye’nin en önemli faydalarını sunuyoruz.

1- Düşük glisemik indeks
2- Protein bakımından zengin bir kaynak

Karşılaştırmak
Kategoriler: Etiketler: ,

1- Düşük glisemik indeks
Glisemik indeks (GI), yiyecekleri kan şekeri seviyesi üzerindeki etkisine göre sınıflandıran bir endekstir.

Yüksek glisemik indeksi olan gıdalar, kan şekerinde hızlı bir artışa ve ardından enerjinizi olumsuz etkileyen ani bir düşüşe neden olabileceği anlamına gelir.

Düşük glisemik indeksli yiyecekler kan şekeri seviyelerini korur ve bununla ilişkili açlığı ve ruh halini azaltır.

2- Protein bakımından zengin bir kaynak
Protein, birçok sürece ve fonksiyona girdiği için insan vücudu için önemli ve önemli bir malzemedir.

Buna karşılık, beyaz fasulye protein açısından zengindir ve vücudunuza karbonhidrat sağlarlar.

0

TOP

X